Recensies
28 december 2012 Alexander Cammans, redacteur van Schrijverspunt.

Een jong koppel dat voorbestemd is om het tegen het kwaad op te nemen in de wereld, wordt in dit vervolg op De Osiris opdracht meegesleept in een strijd tussen de Goden. Een schimmige organisatie die de mensheid heeft geďnfiltreerd wil er voor zorgen dat waarheden en vrede ver te zoeken zijn.
Het brede palet van onderwerpen uit de religieuze geschiedenis zorgt ervoor dat niet alleen een spannend verhaal wordt gepresenteerd, maar voedt de geest ook met de gepresenteerde feiten en mythen.

1 september 2010 Mechteld Jansen, hoofdredacteur van LiterairWerk.nl en senior-redacteur bij onder meer A.W.Bruna en Het Spectrum, schreef het volgende.

De Osiris Opdracht is een echte aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in mythologie, spiritualiteit én in een meeslepend verhaal. Nora en Thomas nemen je mee op een heel bijzonder, spannend avontuur en reiken je en passant het ene na het andere diepere inzicht aan. Dit is een boek vol vaart, spanning en humor, geschreven met veel achtergrondkennis vanuit een heldere visie. Een spirituele thriller om van te genieten.

10 september 2010 Monique de Vries, redacteur van Schrijverspunt.

Wil je een boek waarin misdaad, goden, filosofie, religies, spiritualiteit, romantiek, culturen, de oude maar ook de moderne tijd samengaan? Al deze elementen vloeien op een heel natuurlijke manier samen in deze roman. Een boek dat net zo goed als thriller, als godsdienstig, historisch of spiritueel boek door het leven zou kunnen gaan. Het is daardoor geschikt voor verschillende doelgroepen.

De hoofdpersonages Thomas en Nora naderen elkaar, naarmate de hoofdstukken passeren. Maar hadden ze elkaar al niet eens eerder ontmoet? Een veelzijdig boek met een heel bijzondere opdracht. De reis roept zeker vragen op bij je eigen ‘reis des levens’. Het verhaal is goed te volgen, juist omdat het in eerste instantie ‘gewone meisje’ Nora centraal staat. Door haar nuchtere instelling werd ik tussen al het onverklaarbare in het hier en nu gezet en bleef ik toch met beide benen op de grond staan. Het is daardoor absoluut geen ‘stoffig’ boek maar het bevat wel veel stof tot nadenken.

Ik ben niet alleen een prachtig verhaal rijker maar ik heb tegelijkertijd een heleboel kennis en levensvragen opgedaan die een verrijking kunnen zijn voor mijn eigen leven. Het boek bevat genoeg antwoorden. Nu nog de juiste zien te vinden.

19 oktober 2010 Ellis Flipse, redacteur van Boekengek.

Boekengek Ellis Flipse geeft De Osiris Opdracht vier sterren.

“De auteur laat zien over veel kennis en inzicht te beschikken.”

“Lezers die interesse hebben naar de diepere betekenis van het leven, krijgen in dit boek een dwarsdoorsnede van alle stromingen door de eeuwen heen, op een speelse wijze voorgeschoteld.”